SERDAL ADALI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA NERELİ? | Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın yönetim kurulu listesi belli oldu! İşte Serdar Adalı’nın biyografisi ve hayatı!

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı Hakkında Bilgiler

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın kim olduğu ve kariyeri hakkında merak edilen detaylar! Serdal Adalı, Beşiktaş başkanlığını 2018’de Fikret Orman yönetiminde ikinci başkan olarak üstlendi ve 2024 kongresinde rekor oyla başkan seçildi. Ayrıca, Beşiktaş’ın yıldız futbolcularını transferinde büyük rol oynamıştır. İşte, Serdal Adalı’nın yönetim kurulu listesi ve başkanlığına kadar olan yolculuğu!

Serdal Adalı’nın Yönetim Kurulu Listesi

Asıl üyeler: Hakan Daltaban, Murat Kılıç, Kaan Kasacı, Uğur Fora, A. Orhan Özalp, Toygun Batallı, Çağatay Abraş, Özkan Arseven, Merve Öztopaloğlu, Mehmet Sarımermer

Yedek üyeler: Aykan Aydın, Aykut Torunoğulları, Turgut Koç, Esra Sayın, İbrahim Şafak Sağlam

Serdal Adalı’nın Hayatı

Serdal Adalı, 1 Şubat 1964 tarihinde Adana’da doğdu ve iş hayatına atıldı. California Üniversitesi’nde eğitim aldığı dönemde Adalı Holding’i kurarak uluslararası alanda faaliyetlerde bulundu. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde Asbaşkan ve Futbol Komitesi Başkanı olarak görev yaptıktan sonra 2013, 2019 ve 2023 kongrelerinde başkan adayı oldu. 2024 kongresinde Hüseyin Yücel’e karşı yarışıp başkan seçildi.

İş Hayatı ve Atçılık

Adalı’nın atçılık tutkusu, ailesinden gelen mirasa dayanmaktadır. Sahibi olduğu atlar, Türkiye’deki önemli yarışlarda birçok başarı elde etmiştir. Özellikle Burgas adlı safkan İngiliz tayı, 2021 Gazi Koşusu’nu kazanarak Adalı’nın atçılık alanındaki başarısını kanıtlamıştır. Ayrıca, 21 Eylül 2012 tarihinde Türkiye Jokey Kulübü’nün 25. başkanı seçildi.

Related Posts

Türkiye’nin ilk hidrojen vadisinde hedef yeşil dönüşüm

Türkiye’nin ilk hidrojen vadisi olarak hayata geçirilen HYSouthMarmara Projesi, Türk üniversitelerinin aktif katılımıyla yeşil enerji dönüşümünde stratejik bir adım olarak öne çıkıyor. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi ve Türk-Alman Üniversitesi’nin yürütücüsü olduğu projede, sanayiden tarıma, otomotivden enerjiye pek çok alanda kullanılmak üzere yıllık 500 ton yeşil hidrojen üretilecek.

PTT teslimat hatırlatıcı mesajı nedir? Dolandırıcıların yeni hedefi PTT mesajları oldu!

PTT teslimat hatırlatıcı ifadesiyle pek çok kullanıcıya mesaj gönderen dolandırıcılar, SMS gönderilen kişiyi “Paketiniz yanlış adrese gönderildi”, “Adresinizi güncelleyin” veya “Gümrük vergisi ödemesi yapılmadığı için teslimat yapılamadı” şeklinde bir ifade ile linke tıklamaya zorluyor. Linke tıklaması halinde ise kimlik avı dolandırıcılık süreci başlıyor. İşte, PTT teslimat hatırlatıcı dolandırıcılığı hakkında bazı bilgiler

Derslerdeki başarısızlık ‘istismarı’ haber veriyor olabilir

Yapılan araştırmalar, öğrencilerin derslerdeki başarısızlığının istismar edilmeleriyle bağlantılı olabileceğini, öğretmenlerin de istismar ve ihmal konusunda risk altında olan çocukları tespit edebilmek için eğitime ihtiyaç duyduğunu gösteriyor. İstanbul Kültür Üniversitesi Ceza Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi (CEHAMER) Kriminoloji ve Şiddeti Önleme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Münevver Mertoğlu, çocuk istismarının belirlenmesinde öğretmenlerin kilit rol oynadığını belirterek düşük akademik başarının bu konuda önemli göstergelerden biri olduğuna dikkat çekti.

Cuma hutbesi konusu ve PDF metni (9 Mayıs 2025) | Bu haftaki cuma hutbesi konusu yayınlandı… Vakıf: Yaratan’a Hürmet, Yaratılana Merhamet

9 Mayıs cuma hutbesi konusu ve PDF metni Diyanet tarafından yayınlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın dinhizmetleri.diyanet.gov.tr internet adresinden, Türkiye genelindeki camilerde okunması için hazırlanan bu haftaki cuma hutbesi erişime açıldı. Bu haftaki hutbede, “İslam medeniyeti aynı zamanda bir vakıf medeniyetidir. Müslüman da bu medeniyeti yaşatan insandır.” ifadeleri yer aldı. Peygamber Efendimiz (s.a.s.)’in hadis-i şeriflerinin de yer aldığı cuma hutbesi konusu ve PDF metni Diyanet’in internet adresinden de indirilebiliyor. Peki, bu haftaki cuma hutbesi konusu nedir? İşte, 9 Mayıs 2025 cuma hutbesi konusu hakkında ayrıntılı bilgiler.

Aşure Günü ne zaman başlayacak, kaç gün sürecek? 2025 Diyanet takvimi ve Muharrem Ayı bilgileri

Şevval ayının sonuna yaklaşılması ve peş peşe gelen İslam inancındaki 3 haram ay yani Zilkade, Zilhicce ve Muharrem ayından oluşan yaklaşık 90 günlük süre öncesi geri sayımda sona yaklaşıldı. Bu ayların başlangıç tarihleri ile birlikte aynı zamanda yeni Hicri yılın ilk ayı olan Muharrem ayı başlangıcı özellikle araştırılıyor. Bununla birlikte bu ayın 10. günü olan Aşure Günü tarihi de sorgulanıyor. Peki, Aşure Günü ne zaman? 2025 yılı Muharrem Ayı ne zaman başlayacak? İşte merak edilip araştırılan ayrıntılar…

AGS başvuruları başladı mı, nasıl yapılır? AGS başvuru ücreti ne kadar?

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Milli Eğitim Bakanlığı Akademi Giriş Sınavı (2025 MEB AGS) için geri sayım başladı. 2025 Akademi Giriş Sınavı (AGS) ve 2025 Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) olmak üzere 2 oturumda düzenlenecek sınav, 13 Temmuz’da yapılacak. Peki, AGS başvuruları başladı mı, nasıl yapılır? AGS başvuru ücreti ne kadar?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir